Spoštovani!

Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 18. maja 2020 ponovno odpiramo vrata Višje strokovne šole. Študente obveščamo, da so pravila o izvajanju pedagoške procesa objavljena tako na Forumu v spletni učilnici Študentska točka kot tudi med dokumenti v Študentski točki in vas pozivamo, da si jih skrbno preberete in se s pravili seznanite.

REFERAT ZA ŠTUDENTE

Referat za študente bo zaenkrat odprt samo v dopoldanskem času. Svetujemo vam, da se študenti oglasite res v samo najnujnejših primerih, sicer pa prej raje pokličite na tel. št. 05 6205 770.

POMEMBNO

Vsak študent, ki bo prišel na šolo, bo moral s seboj imeti podpisano izjavo, ki je priloga k dokumentu o izvajanju dela na šoli. Tisti, ki boste imeli na šoli obveznosti: npr. izpiti, udeležba na vajah, boste izpolnjeno in podpisano izjavo oddali v posebno škatlo, ki bo nameščena pred vhodom v predavalnico VN 8.

ZAGOVORI DIPLOMSKIH NALOG

Od ponedeljka študenti, ki ste že zaključili s pisanjem diplomske naloge in imate potrjeno zaključno mnenje, pošljite svoje diplomske naloge na elektronski naslov ravnatelja: egon.pipan@scng.si, da vam na podlagi tega lahko sporočimo termin za zagovor. Vsi zagovori bodo načeloma izvedeni na šoli v predavalnici VN 8. Pri zagovorih bomo upoštevali vse zdravstvene ukrepe.

DIPLOMANTI IN PODELITEV DIPLOMSKIH LISTIN

Vsa leta smo svečano podelitev diplomskih listin izvedli konec maja oziroma v začetku junija. Zaradi razmer, smo letos primorani podelitev prestaviti na kasnejši čas. Brez skrbi, vsi diplomanti boste na slovesnost povabljeni z vabilom, ki ga boste prejeli po klasični pošti takoj ko bodo razmere to dopuščale.