V petek, 15. septembra 2023 smo na Višji strokovni šoli podelili diplomske listine 33 diplomantom in diplomantkam generacije 2022/2023, in sicer dvajsetim inženirjem in inženirkam informatike, desetim inženirjem mehatronike ter trem inženirjem in inženirkam kmetijstva in krajine.

V prijetnem vzdušju so prejemnike, njihove svojce in predavateljski zbor ter ostale povabljene nagovorili ravnatelj Višje strokovne šole Egon Pipan, direktor Šolskega centra Nova Gorica mag. Miran Saksida, podžupan Mestne občine Nova Gorica Anton Harej in mag. Branka Hrast Debeljak, v. d. direktorice Direktorata za srednje in višje šolstvo ter izobraževanje odraslih na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje.

Tudi letos smo podelili priznanje za najboljšo diplomsko nalogo. Člani Komisije za spremljanje in zagotavljanje kakovosti na Višji strokovni šoli so po pregledu predlaganih diplomskih del z glasovanjem odločili, da priznanje prejme Karin Makuc, inženirka informatike. Nagrado je prejela za diplomsko nalogo z naslovom »Informacijska podpora procesu inoviranja in zbiranja koristnih  predlogov v podjetju«, ki jo je izdelala za podjetje HIDRIA d.o.o.

Vsem diplomantom iskreno čestitamo!